Om oss

Hur hamnade vi här?

Att skapa utifrån känsla är vanligt inom kreativa branscher. Det gjorde vi själva i starten av vår resa.  Vi upptäckte sedan skapande utifrån data & vetenskap vilket plötsligt gav mycket, mycket bättre resultat...

Om oss

Vetenskaplig grund

Om oss

Vårt team

Vårt team har bas i Stockholm och Teheran och vi har flera års erfarenhet i bagaget. Vi ser till att sätta ihop ett skräddarsytt team som är optimalt för just ert projekt.

UX/UI designer
Back-end utvecklare
Webbutvecklare
Full-stack utvecklare
Data analytiker
Projektledare
SEO specialist
Datasäkerhet
Våra värderingar

Bolag som förtjänar att synas ska få synas

För mig är det klart & tydligt. För att bolag ska kunna överleva i detta teknologiska klimat som håller extremt hög takt och har snabba svängar, så måste man hänga med i tempot. För att hänga med i tempot krävs det att förstå sina användare och deras beteenden, vilket endast kan göras med data. Datadrivna företag är därmed framtiden, och jag är väldigt tacksam för att få första parkett i detta paradigmskifte.

Victoria, medgrundare

För mig, som startat flertal bolag, fastnade till slut för att utveckla detta bolag. De kompetenser vi som företag besitter är grunden inom alla branscher idag, och därmed grunden i att kunna ha ett bolag i vår samtid över huvud taget. Det var det som lockade mig hit. Varje dag lär jag mig mer och mer om vad som behövs för att ett företag ska vara optmerat för vår samtid.

Sonja, medgrundare

FAQ

Här kan du se svar på de frågor vi får mest från våra kunder

Blogg

Senaste inläggen

Cybersäkerhet innebär att skydda datorsystem och nätverk från att obehöriga ska få åtkomst till all info och tillgångar som lagras.

Victoria Larsson

-

October 26, 2022

SEO existerar endast för att sökmotorer existerar, och används frekvent av samtliga internetanvändare idag.

Victoria Larsson

-

October 26, 2022

Konverteringsoptimering (CRO) - Conversion Rate Optimization) kan vara svårt att förstå, men är egentligen väldigt enkelt.

Victoria Larsson

-

November 1, 2022

Överraska oss med ett mejl
×