Det finns flera olika delar inom SEO och vi använder oss av flera SEO-tjänsterför att optimera er position på Google och andra sökmotorer:

Detta kan vara:
Sökordsanalys
Sökordsmappning
Teknisk SEO analys
On page SEO
Off page SEO

Vi optimerar för samtliga delar inom sökmotoroptimering och skapar de bästa lösningarna till våra kunder för att ni ska synas, vilket ökar trafik som i sin tur ökar försäljning.

Vill du vara det företag som rankas högst på Google inom ditt område?

Det handlar inte om tur tyvärr, utan att ha rätt strategi.

Analys, research & idé

Det finns olika anledningar till att förbättra sin SEO:

  • Din webbplats hittas inte online
  • Din webbplatstrafik har minskat nyligen och du vet inte varför
  • Plötsligt har din volym av inkommande samtal och potentiella kunder minskat
  • Du startar en ny webbplats och vill få nya affärer snabbt

01.

Workshop & SEO-analys

I kombination med workshop inför skapandet av er hemsida/app, så tar vi oss tid att förstå dina affärsbehov, krav och förväntningar. Efteråt identifierar vi era nyckelresultatindikatorer (KPI:er) och utför omfattande sökordsundersökningar.

Genom att göra det kan vi få djupgående kunskaper om webbplatsens syfte och mål.  

Vi tittar på konkurrenters strategier för bakåtlänkar och länkbyggande taktik. Vi använder analysresultaten för att formulera det bästa tillvägagångssättet för er SEO.

02.

Optimera vid uppbyggnad

För att ha optimala förutsättningar för stark SEO, är det viktigt att implementera rätt regler vid uppbyggnadsfasen. Redan vid skapandet av er plattform så optimerar vi den under design- och utvecklingsstadiet.

Några av de kriterier vi optimerar för är bland annat mobilvänlighet, hemsidans hastighet, webbplatskartor, läsbarhet, bildfilnamn, alt-taggar, intern länkning, webbplatsnavigering, URL-struktur, metadata och indexerbart innehåll.

03.

Utförande

Vi optimerar dina webbsidor och eventuella blogginlägg med högpresterande sökord, förbättrar din webbplatsstruktur och hanterar dina företagsuppgifter.

Exempel på annat genomförande kan vara att ta bort säkerställa att serverfiler som .htaccess och robots.txt är rätt konfigurerade samt att säkerställa att ditt innehåll är sökordsoptimerat.

04.

Kontinuerliga mätningar

Vi övervakar och analyserar dina analyser, sökordsrankningar och KPIer. Våra SEO-experter tittar också på din organiska trafik, avvisningsfrekvens, konverteringsfrekvens, lokal synlighet och klickfrekvenser (CTR).

Genom att övervaka dina SEO-ansträngningar får vi praktiska insikter och förbättrar dina optimeringsstrategier.

05.

Rapporterar & justerar

Vi schemalägger regelbundna konsultationer och rapporter för att hålla er uppdaterade. Vi presenterar en omfattande rapport som ger en översikt över din webbplats prestanda. Detta inkluderar dina KPI-trender, övergripande trafik och rankning.

Vi justerar kontinuerligt våra optimeringsstrategier baserat på de senaste algoritmuppdateringarna och marknadstrenderna. Sökmotorer förändras dynamiskt och branschens krav utvecklas kontinuerligt. Vi har därför ett proaktivt tillvägagångssätt för att säkerställa att din webbplats rankas högt i sökresultaten.

06.

Repetera, repetera, repetera

Vi upprepar steg 4 & 5 i all oändlighet, eller tills ni säger stopp.

Behöver du stöd med SEO?

Kontakta oss

Att prioritera SEO är grunden för samtliga bolag som erbjuder produkter och tjänster, framförallt om konkurrensen är hög. Som datadrivet bolag så rekommenderar vi andra bolag att göra samma.

Vill du lära dig vidare om hur ditt företag skapar beslut om ändringar på era digitala plattformar utifrån data och veta mer om hur vår process är för konverteringsoptimering?

FAQ

Här kan du se svar på de frågor vi får mest från våra kunder

Överraska oss med ett mejl
×