Vi har 10+ års erfarenhet och spetskompetens av webbutveckling, vilket innebär att vi har en stor bredd på de lösningar vi kan skapa för er.

Detta kan vara:
Webbstrategi
Publika hemsidor
Hosting
Investor Relations (IR)-plattformar
Intranät CRM-system
Betallösningar och BankID
Mäklarsystem
Nyhetstjänster
Market Automation System
Apputveckling (länka till vår app-sida)

01.

Analys, research & idé

Fas 1 fokuserar på att få en tydlig bild av ert företag och marknaden ni är på.

Förstå ert företag

  • Bakgrund, varumärke och positionering i branschen
  • Vision, mission, visuell identitet (tidigare kampanjer och markandsföring)

Sätta visionen för hemsidan

  • Workshop där sidor, förväntningar och villkor ställs
  • Undersöka andra hemsidor för att jämföra struktur, design och funktioner
  • Design inspiration för ert företags web kit och UI

02.

UX

Under fas 2 tar vi insikterna från fas 1 och bygger ett skelett för hemsidan. Vi kartlägger funktionerna, innehållet och sidorna.

03.

Design & Web kit

Under fas 3 bygger vi webbkit och moduler samtidigt som vi skapar hemsidans high fidelity-design. Webbkitet kommer att vara ett verktyg för framtida design kopplat till hemsidan, såsom hemsidans färg, typsnitt, marginaler, skuggor, ikoner, knappar, text fält etc.

04.

Justering

Beroende på projektets storlek har vi olika många samt olika stora  feedback-rundor, beroende på var i processen vi är. Vi uppdaterar kontinuerligt i de kommunikationskanaler vi använder oss av under arbetet, var i processen vi är samt vad som är fastställt. På så sätt är arbetet transparent då ni får full överblick av processens gång.

05.

Lås design

När allt är putsat och klart gör vi en fullständig genomgång av den färdiga webbdesignen samt webbkitet.

Den sista fasen säkerställer att innehåll samt all design är överens om, maximalt nöjda kring och låst innan den överlämnas till utvecklarna.

06.

Utveckla, Kvalitetssäkra, Lansera

Efter att designen är överenskommen och låst överlämnas den till utvecklingsteamet, som skapar hemsidan med den fastställda prototypen innehållande design, animationer och funktionalitet.

Vi testar, buggtestar, testar igen, testar på en annan enhet, två andra skärmstorlekar och kanske alla enheter för att säkerställa att allt på hemsidan fungerar som det är tänkt.

07.

SEO optimering & Dataanalys

Vid ett långsiktigt samarbete arbetar vi kontinuerligt med att säkerställa hemsidan så att den har uppdaterad SEO för allt som kan ske när den slängs in i internet-världen. Att den presterar i topp-klass, och inte buggar, då felsidor och trasiga länkar kan dyka upp med tiden,

Vi skapar även system för att mäta data av besökare, hur besökare för sig och rör sig. Beroende på hur omfattande data-analys ni vill ha så kan vi sedan uppdatera hemsidan med tiden, och optimera för maximal konvertering.

Behöver du en hemsida?

Kontakta oss

Beroende på ert behov av datasäkerhet för att minimera risken för dataintrång, så kan vi erbjuda allt från enkla lösningar, till system som gör att era plattformar är lika  säkra som informationen belägen i Fort Knox.

Vi kan ge er de rekommendationer ni behöver för att göra ett aktivt, medvetet val.

Eller så kommer vi tillsammans fram till vilken lösning som passar er bäst och de behov ni har. Oavsett vad, så ser vi till att ni förstår samtliga delar av processen.

FAQ

Här kan du se svar på de frågor vi får mest från våra kunder

Överraska oss med ett mejl
×